Belépés
facebook_page_plugin

Főoldal galéria

Az Európai Parlament Nagykövet Iskolája Program tagjaként immár másodjára szervezett Európa-napot a Károlyi. A nap folyamán minden osztály EU-s kvízt töltött ki közösen, majd a diákoknak lehetőségük nyílt megismerni különböző nyelveket (spanyol, orosz, horvát), az ÖKO-teremben a kézműveskedni vágyóknak kezdveztünk, akiket pedig az Erasmus +-os vagy a Határtalanul program keretein belül szervezett utazásaink érdekelt, kérdéseiket feltehették az erre kialakított tematikus termekben. A diákönkormányzat flashmobot szervezett az udvaron, a program Junior Nagykövetei pedig EU-s infópontot állítottak fel az iskola épületében, ahol értékes nyereményekért játszottak az iskola diákjai.

Iskolánk második éve vesz részt az Európai Parlament Nagykövet Iskolája programban, melynek megkoronázásaként megkapták a Szenior és a Junior Nagykövetek is az idei évre szóló okleveleiket, ünnepélyes díjátadó keretein belül. Az eredményes munkát a következő tanévben is folytatjuk.

Köszönjük az egész éves koordinátori munkát Kertész Anna Eszternek és Módos Csabának, valamint a szervező munkát Kertész Anna Eszternek.

ozio_gallery_nano

Köszöntő

balogh ervinTisztelt Látogató!

Örömmel köszöntöm iskolánk honlapján!

Intézményünk Budapest jól megközelíthető pontján – Angyalföldön, az Árpád-híd mellett, dinamikusan fejlődő közegben – található.

Az épület elhelyezkedése szimbolikus jelentőségű, hisz az értékőrzés mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a modern, felgyorsult világ követelményeinek is megfeleljünk. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk az idegen nyelvek oktatására. Nálunk valamennyi tanuló két idegen nyelvet tanulhat, akár közgazdaságtan, akár ügyvitel szakágazaton tanul. Szakmai képzésünket angol és német partnerek bevonásával folyamatosan fejlesztjük, tanulóink egy része évente külföldi szakmai gyakorlaton vehet részt.

Iskolánk nevelőtestülete fiatal, de tapasztalattal bíró, dinamikus szemléletű csapat. A közös munka eredményeként számos oktatással foglalkozó mérésen és versenyen kiemelkedően jól szerepelnek tanulóink, mégis legfontosabbnak a humánus, támogató légkört tekintjük. Az oktató munka mellett a személyiségfejlesztést is kiemelkedő feladatunknak tartjuk.

Honlapunk egyszerre kíván információt nyújtani a továbbtanulásban bizonytalan, jó színvonalú szakgimnáziumot kereső általános iskolai tanulók, másrészt az iskolához tartozó közösség számára is!

Jó böngészést kívánva üdvözlettel:

Balogh Ervin
igazgató

 

 

PI ISKOLA logo online

bgszc

npt

hatar 120x240

erasmus2

 bga small

okoiskola logo

Elérhetőség

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum

Károlyi Mihály

Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma

1139 Budapest, Váci út 89.

Telefon: (+36 1) 320-8427/110
Fax: (+36 1) 320-8427/119 
E-mail: E-Mail Image
Honlap: http://www.karolyi-kozgazd.hu
OM azonosí­tó: 203061

Ugrás az oldal tetejére