Belépés
facebook_page_plugin

Iskolánk két Erasmus projektje is nyert a Tempus Közalapítványnál:

Szakmai mobilitásunk 108 097 Eurót, míg Köznevelési mobilitásunk 28 089 Eurót nyert a következő időszakra /összességében több mint 42 millió forint/icontexto_emoticons_01.png!

Klasszikus német és angol szakmai gyakorlatink folytatódhatnak, illetve új mobilitások kezdődhetnek...

Részletek és belső pályázat hamarosan...

erasmus2

Bővebben...

Idén Finnországban került megrendezésre a „nemzetköziesítési stratégiák a szakképzésben” című szeminárium, a holland, a finn és a magyar Erasmus+ programokat koordináló Nemzeti Ügynökségek szervezésében 2017. szeptember 10-13. között. A cél az volt, hogy minél több országból érkezzenek szakképzési mobilitási projekteken dolgozó kollégák és intézményi döntéshozók, és a stratégiai gondolkodás elsajátítása, fejlesztése mellett, megosszák egymással eddigi tapasztalataikat. A szeminárium a nemzetköziesítést, mint az intézmény céljainak megvalósítását segítő stratégiai eszközt mutatta be, és hozzájárult a stratégiai gondolkodás kialakításához. A szemináriumon 12 ország képviselői vettek részt, Magyarországot két iskola képviselte, akiket a Tempus Közalapítvány külön pályázat keretében választott ki, figyelembe véve a pályázók eddigi tapasztalatát és a jelenlegi nemzetköziesítési tevékenységet. A tréningen Balogh Ervin, iskolánk igazgatója, és a nemzetköziesítési stratégiáért felelős egyik projektkoordinátor, Módos Csaba vett részt. Rendkívül hasznos volt a tréning, és nagyban hozzájárult iskolánk hosszú távú céljainak megvalósításához. A tartalmi-szakmai beszámolót az érdeklődők lentebb olvashatják. A közös munka után nyílt lehetőség megismerni a környék kulturális nevezetességeit, jártunk a híres finn építész, Eliel Saarinen múzeummá alakított házában, aki többek között az 1900-as párizsi világkiállítás finn pavilonját, a Finn Nemzeti Múzeumot és a Helsinki főpályaudvart is tervezte, illetve rövid városnézés keretében ellátogattunk Helsinkibe is. Úgy érezzük hozzá tudtunk járulni a szeminárium sikeréhez, a megismert európai kollégák elismeréssel szóltak eddigi, egyre szerteágazóbb, nemzetköziesítési tevékenységünkről.

 

A következő tanévben is lesznek pályázati projektjeink:
A matematikai, a természettudományos és a digitális kompetenciák erősítését szolgáló hazai és határon túli tehetségsegítő programok támogatására iskolánk több mint
1 000 000 forint támogatást nyert az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő alaptól!

NTP

Munkaközösség-vezetői beszámoló

Pályázatíró munkaközösség

2016/2017. I. félév

Bővebben...

Bővebben...

Bővebben...

Elérhetőség

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum

Károlyi Mihály

Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma

1139 Budapest, Váci út 89.

Telefon: (+36 1) 320-8427/110
Fax: (+36 1) 320-8427/119 
E-mail: E-Mail Image
Honlap: http://www.karolyi-kozgazd.hu
OM azonosí­tó: 203061

Ugrás az oldal tetejére