Belépés
facebook_page_plugin

Tanulóinknak és szülőknek

AZ EURÓPAI PARLAMENT NAGYKÖVET ISKOLÁJA LETTÜNK!

Bővebben...

Gratulálunk!

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Bővebben...

Ragyogó szereplés a Közgazdaság ismeretek ágazati szakmai érettségi vizsgatárgy (ÁSZÉV) verseny országos döntőjében:

Bővebben...

Bővebben...

SZÉTV közgazdaságtan országos 2. hely – 2016. április 11-12.

Iskolánk tanulója, Horváth Péter a szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak országos versenyén közgazdasági alapismeretek /elméleti gazdaságtan/ tantárgyból az előkelő országos 2. helyezést érte el!!!

További szép döntős eredményeink:

13. hely Lázár Dávid

21. hely Horváth Tímea Vanessza

22. hely Pázmán Blanka

26. hely: Bak Martina

Felkészítő tanár:

  • Fodor Tiborné

Gratulálunk a szép eredményhez!

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

EU-flag-Erasmus- vect_POS

A „Kis- és középvállalatok működtetésének európai rendszere" című iskolai projektünk a Tempus Közalapítvány Erasmus+ Nívódíjában részesült. Az elismerés célja az Erasmus+ program keretében kiemelkedő színvonalú nemzetközi együttműködést végző pályázók munkájának elismerése, a jó példák felmutatása, a minőségi megközelítés erősítése.

Iskolánk tanulói szenzációs eredményt értek le matematika OKTV-n:

  • Sticza Marcell 5. hely
  • Lázár Dávid 40. hely

Felkészítő tanár:

  • Kőszegi Irén tanárnő!

Gratulálunk

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

2015. májusában iskolánk tizedik évfolyamos tanulói országos kompetenciamérésen vettek részt, amelyen a matematikai és szövegértési kompetenciákat vizsgáltak. A kiértékelt eredmények alapján a tanulók kiemelkedően jó eredményeket értek el, az országos átlag felett teljesítettek!

2016. májusában iskolánk tizedik évfolyamos tanulói országos kompetenciamérésen vettek részt, amelyen a matematikai és szövegértési kompetenciákat vizsgáltak. A kiértékelt eredmények alapján a tanulók kiemelkedően jó eredményeket értek el, az országos átlag felett teljesítettek!

2015. október 26. A Károlyi az ország 10. legjobb szakközépiskolája a HVG idei összeállítása alapján!

top-10

2014. májusában iskolánk tizedik évfolyamos tanulói országos kompetenciamérésen vettek részt, amelyen a matematikai és szövegértési kompetenciákat vizsgáltak. A kiértékelt eredmények alapján a tanulók kiemelkedően jó eredményeket értek el, az országos átlag felett teljesítettek!

2013. májusában iskolánk tizedik évfolyamos tanulói országos kompetenciamérésen vettek részt, amelyen a matematikai és szövegértési kompetenciákat vizsgáltak. A kiértékelt eredmények alapján a tanulók kiemelkedően jó eredményeket értek el, az országos átlag felett teljesítettek!

2012. májusában iskolánk tizedik évfolyamos tanulói országos kompetenciamérésen vettek részt, amelyen a matematikai és szövegértési kompetenciákat vizsgáltak. A kiértékelt eredmények alapján a tanulók kiemelkedően jó eredményeket értek el. Magasan az országos átlag felett teljesítettek!

2011. májusában iskolánk tizedik évfolyamos tanulói országos kompetenciamérésen vettek részt, amelyen a matematikai és szövegértési kompetenciákat vizsgáltak. A kiértékelt eredmények alapján a tanulók kiemelkedően jó eredményeket értek el.

2010. májusában iskolánk tizedik évfolyamos tanulói országos kompetenciamérésen vettek részt, amelyen a matematikai és szövegértési kompetenciákat vizsgáltak. A kiértékelt eredmények alapján a tanulók kiemelkedően jó eredményeket értek el.

2010. júniusában iskolánk tizedik évfolyamos tanulói fővárosi kompetenciamérésen vettek részt, amelyen idegen nyelvi és történelmi kompetenciákat vizsgáltak. A kiértékelt eredmények alapján a tanulók kiemelkedően jó eredményeket értek el.

2010 őszén a Fővárosi Önkormányzat középfokú oktatási intézményeinek 9. évfolyamán matematika és szövegértés-szövegalkotás területén bemeneti mérést végzett a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet.

Iskolánk tanulói az alábbi kiemelkedő eredményt értek el.

2009 őszén a Fővárosi Önkormányzat középfokú oktatási intézményeinek 9. évfolyamán matematika és szövegértés-szövegalkotás területén bemeneti mérést végzett a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet.

Iskolánk tanulói az alábbi kiemelkedő eredményt értek el.

Iskolánk 13/a osztályos tanulója Huszárik Ádám matematika tantárgyból az előkelő 11. helyen végzett OKTV versenyen!

Felkészítő tanár: Osváth Tibor

Gratulálunk a szép eredményhez!

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

1. oldal / 3

Elérhetőség

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum

Károlyi Mihály

Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma

1139 Budapest, Váci út 89.

Telefon: (+36 1) 320-8427/110
Fax: (+36 1) 320-8427/119 
E-mail: E-Mail Image
Honlap: http://www.karolyi-kozgazd.hu
OM azonosí­tó: 203061

Ugrás az oldal tetejére