Millió lépés



Az idén iskolánk csatlakozik a „Millió lépés az iskoládért” nevű őszi kihíváshoz. Kérünk mindenkit, hogy csatlakozzanak programunkhoz ezzel segítve elérni célunkat!

MOZOGJUNK, és nyerjünk 1 millió forintot az iskolának!

Minél többen gyűjtjük a lépéseket szeptember 25-e és december 10-e között az iskolánk számára, annál nagyobb az esély, hogy a sulink megnyerje a 100 x 1 millió forint egyikét, amiből sporteszközöket vásárolhatunk magunknak. Sőt, most további 100 iskola kültéri pingpongasztalt is nyerhet!

Mozogj velünk, és csatlakozzanak az ismerőseid is!

A programot a Magyar Szervátültetettek Szövetsége szervezi az Aktív Magyarország Program támogatásával. A kihívásban az ingyenes MillióLépés mobilapplikáció letöltésével lehet részt venni, amelyben a lépések mellett további 60-féle mozgásforma alakítható át lépésszámmá. A játékban a lépésszámokat kell gyűjteni, amellyel a versenyzők virtuálisan bejárhatják a teljes magyar Kékkör útvonalát, megismerve a legszebb hazai látnivalókat. Az applikáció mindennap hasznos, érdekes üzeneteket oszt meg a résztvevőkkel a Kékkör látványosságairól, a mozgásról és az egészség megőrzéséről. A programban minden héten más-más sportoló, művész, ismert közéleti személy vagy szervátültetett inspirál a mozgásra.

A Kékkört legalább 5x teljesítő, korábban nem nyert 100 iskola 1-1 millió Ft-ot nyerhet sporteszközök vásárlására. Ahányszor teljesíti az iskola virtuálisan az Országos Kékkört, annyiszoros a nyerési esélye a sorsoláson. Minden iskola csak egyszer nyerhet!

További részletek és letöltési segédlet:

https://milliolepes.hu/informaciok-iskolak-szamara/

Kérünk titeket segítsétek a programot. Töltsétek le az applikációt, regisztráljatok. Ezután válasszátok ki a sulit és csatlakozzatok a TANÁROK csoportba. Minden mozgás számít (pl.: az osztálytermekbe való séta is



Kapcsolódó képek